If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
щото съм карал ''бучащи'' коли,и знам какво става след 2 часа каране ,после те цепи тиквата половин ден.......остави това свикване
ама кой както му е интересно
Ами да ползвам темата и ас за въпрос.Значи и ас съм с резонатор вместо катализатор смвтам да махам средното гърне и пак резонатор да слагам а за крайно гърне ми е въпроса какво мойе да се сложе понеже един "майстор" на ауспуси ми каза че не можело да се сложи "спортно" гърне на мойта понеже оригиналното било на една страна и ако сложел плоско щяло да ми опира в амортисьора трвбвало да бъде кръгло с по малък диаметър.Това има ли нещо вярно или ониа не му се е занивало?
Наистина е малко на една страна - но няма невъзможни неща. На мойта навряхме един бая голям ремус с двоен накрайник. Просто въпрос на напасване. Има доста място.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Някой може ли да даде чертеж или някава скица на резонатора че тука в италия няма кой да ми смени катализатора с резонатор ,щот са тъпи копелета и било незаконно,та ако има някой някакво инфо please
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment